کد خبر: ۹۱۳۳۰۳
تاریخ انتشار: ۵۴ : ۰۰ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۴

سازمان اطلاعات سپاه: معادله جدید قدرت در تنگه [هرمز] معتبر شد؛ کاری نکنید به سایر گذرگاه‌ها تسری پیدا کند

سازمان اطلاعات سپاه اعلام کرد: معادله جدید قدرت در تنگه [هرمز] معتبر شد. منافع پایدار برای ملت ایران تامین شد. کاری نکنید به سایر گذرگاه ها تسری پیدا کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

خبرگزاری فارس با انتشار توییتی از سازمان اطلاعات سپاه که نوشته بود «معادله جدید قدرت در تنگه [هرمز] معتبر شد؛ منافع پایدار برای ملت ایران تامین شد؛ کاری نکنید به سایر گذرگاه ها تسری پیدا کند» نوشت: 

تحلیلگران نظامی عنوان می‌کنند امکان بسته شدن تنگه‌های باب‌المندب و بسفر، در صورت پیچیده تر شدن وضعيت بسیار محتمل است.

در همین راستا، تحلیلگران می‌گویند جمهوری اسلامی به دنبال اعمال رژیم حقوقی و اقتصادی جدید برای گرفتن عوارض و ایجاد درآمد پایدار از تنگۀ راهبردی هرمز است، که بعد از توقف جنگ در هر شرایطی نیز، دنبال خواهد شد.

نظرات بینندگان